diumenge, 8 de novembre del 2009

OMPLIM EL NOSTRE BLOG

Quan has accedit al teu blog,

- Si vols afegir alguna informació (del tipus notícia) que vols que surti a la portada ves a la pestanya: Nueva entrada. Aleshores, ja tens la plantilla per introduir el títol que hi vols posar i la informació a publicar.

- Aniràs a la pestanya: Personalizar quan vulguis canviar o accedir a l’estructura del blog.
o Començant per dalt de tot de la plantilla, si vols canviar el títol del blog aniràs al primer rectangle en blanc que hi surt el títol i premeràs a editar.

o A la dreta de la plantilla surten dos paquets, al primer hi tens l’estructura: QUI SOM?(qué es una text), 1r cicle ESO, 2n cicle ESO i BATXILLERAT (que són enllaços a blogs), si vols canviar la informació que hi està vinculada només has de prémer editar. En el cas dels que contenen enllaços de pagines web o de blogs, per canviar el blog que hi ha enllaçat, prem editar, per exemple sobre 1r ESO i et surt URL, que és la direcció a la qual enllaça, així que si la vols canviar només has de posar aquí la direcció a la qual vols que enllaci.

o Al segon paquet que surt a la dreta, conté els missatges del bloc. Bàsicament exposa de la manera com van apareixent.

o Fixa’t que hi ha una pestanya amb Añadir un gadget, això serveix per afegir el tipus d’informació que vols que contingui.
Per exemple, per crear QUI SOM?, he clicat a Añadir un gadget i llavors a l’opció de texto; en canvi per crear les altres tres(1r, 2n cicle d’ESO i batxillerat), he anat també a Añadir un gadget, però ara en comptes de texto, he clicat lista de enlaces.
D’aquesta manera pots afegir: fotografies, videos, textos, enllaços,…


- Si has publicat algun missatge (noticia) que ara vols canviar o eliminar, has d’anar a escritorio, i un cop allà prémer l’opció: editar entradas.

1 comentari: